Responsive image
 • Д-Р ДАРКО ВЕЛЈАНОВСКИ

 • ул. 1 бб, Сопиште, Скопје
 • 02 2743 515   070 621 332
 •   Optimum Dental
 • MK/EN
 
 
 
jQuery Slider
 • Инфо за ординацијата  Optimum Dental е основана во мај 2005 година од страна на Д-р Дарко Велјановски. Годините што следеа донесоа зголемување на тимот, просторот и техничката опременост. Горди сме што десетина години на пациентите им го нудиме најдоброто. Со мотивација, едукација и напорна работа остануваме посветени на една цел - здрави, задоволни и насмеани пациенти.

 • Финансии  Optimum Dental нуди 15% попуст при аванско плаќање на стоматолошкиот преглед. За ваша погодност, прифаќаме Visa and MasterCard.

  Responsive image    Responsive image

 • Здравствено осигурување  Во соработка со ФЗОМ овозможуваме примарна стоматолошка здравствена заштита со избор на матичен стоматолог.

  Responsive image

OPTIMUM DENTAL

ул. 1 бб, Сопиште, Скопје

тел: 02 2743 515   070 621 332

optimumdental@t-home.mk

РАБОТНО ВРЕМЕ

понеделник-петок 10:00-19:00

сабота 10:00-14:00

 
Copyright © 2015 Optimum Dental