Responsive image
  • Д-Р ДАРКО ВЕЛЈАНОВСКИ

  • ул. 1 бб, Сопиште, Скопје
  • 02 2743 515   070 621 332
  •   Optimum Dental
  • MK/EN
 
 
 

Дигитален рентген апарат Orthoslice 1000

Optimum Dental поседува дигитален рентген апарат Orthoslice 1000 со кој може да се направат снимки кои комплетно ги опфаќаат забите во двете вилици како и максиларниот синус. Со дигиталната рентгенграфија пациентот е изложен на многу помала радијација во споредба со конвенционалното снимање, а снимките во електронска форма ги добивате на CD.

АПАРАТ
СНИМКИ
ORTHOSLICE 1000
jQuery Slider
 

OPTIMUM DENTAL

ул. 1 бб, Сопиште, Скопје

тел: 02 2743 515   070 621 332

optimumdental@t-home.mk

РАБОТНО ВРЕМЕ

понеделник-петок 10:00-19:00

сабота 10:00-14:00

 
Copyright © 2015 Optimum Dental