Responsive image
  • Д-Р ДАРКО ВЕЛЈАНОВСКИ

  • ул. 1 бб, Сопиште, Скопје
  • 02 2743 515   070 621 332
  •   Optimum Dental
  • MK/EN
 
 
 
jQuery Slider
 
 
 

Чести прашања

Ендодонтски третман на коренскиот канал

За да се разбере процедурата на ендодонтски третман, од голема помош е да се има претстава за анатомијата на забот...

Дентални импланти

Имплантот е вештачка изработка што хируршки се поставува во коската на пациентот како замена за забниот корен, со цел врз него да биде изработена коронка, мост или дентална протеза....

Импактирани заби

Импактиран заб е оној заб кој останал заглавен при пробивањето на својот пат низ коската и меките ткива во устата...

Responsive image
 
 
Responsive image
 
 
Responsive image

OPTIMUM DENTAL

ул. 1 бб, Сопиште, Скопје

тел: 02 2743 515   070 621 332

optimumdental@t-home.mk

РАБОТНО ВРЕМЕ

понеделник-петок 10:00-19:00

сабота 10:00-14:00

 
Copyright © 2015 Optimum Dental